What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 januari 2013

Man I swear she's bad, and I think she knows.

Av Mia - 30 januari 2013 13:08

Träningsvärken ligger i!

Juste! Det där jag pratade om att våra tränare hade planerat något extra för oss i fortsättningsgruppen i måndes var att vi skulle träna på att ta oss ur "kniviga" situationer (höhö 'kniviga' haha), och så hade de självklart tagit med en chock-kniv! Så tillslut skulle vissa av oss försiktigt gå runt och blunda, resten skulle anfalla på olika sätt vi tränat på. Jäklar vad jobbigt det var att höra det där elektriska kneppandet när man gick och blundade haha, och helt plötsligt så presterade alla mycket bättre :D


Lyssnar förresten på Justin Timberlakes album  FutureSex/LoveSounds, kan det vara hans bästa någonsin? Yes, det kan det!


Åh! Solen skiner!! Nu jävlar ska här promeneras!! Sen ska här bakas, pluggas och sökas jobb! 


Helt plötsligt känner jag mig väldigt över ambitiös? Hmm...


Ps.

Till helgen ska jag släpa med älsklingen på en överraskning! Åååååh vad jag längtar! :D

Nämen... upptäckte lite rivmärken på underarmarna precis... Dock inga blåmärken! Kanske efter ikväll? Höhö

Ds.


 

Haha hittade den här gamla bilden från sommarn 2007!  Vi var på Justin Timberlakes konsert i Gbg då! Fan vilken bra dag! :D

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se