What a Twist

Alla inlägg under januari 2013

Av Mia - 22 januari 2013 12:32

Jag har ju inte kunnat scrolla eller zooma med musplattan på några veckor så jag har vant mig vid att alltid behöva gå till sidan av skärmen för att kunna bläddra, om ni förstår vad jag menar?

Å nu när jag äntligen fått installerat de rätta drivrutinerna så är det så svårt att vänja sig vid att snabbt och lätt kunna scrolla å zooma direkt på musplattan igen! Haha, man tycker ju att när något förenklas så borde man vänja sig vid det hur snabbt som helst! Som att gå från en bil med vanlig växellåda till en automatare :D


Idag ska jag ta å köpa benskydd! Blir nog den billigaste sorten, så min budget inte spricker :P


På tal om sånt!

Var riktigt roligt på träningen igår! Fick öva på lite p2,p3 samt p4 tekniker! Det är ju mest förbättringar utav basteknikerna, men som sagt: Roligt! Det som absolut blev min favorit utav det vi fick lära oss igår var å knäcka fingrar! Haha. Måste öva på det där... ska bli min specialitet! Haha nej vad hemsk jag verkar nu. Jag är ju snäll egentligen, och hyfsat normal å så :)


Och träningsvärken e lika välkommen som alltid! :D


Ska ta och måla lite nu tänkte jag :) Har ett motiv i huvudet jag vill få ut på pappret nu nämligen :)


ANNONS
Av Mia - 20 januari 2013 17:16
Winterwonderland


   

Det var riktigt mysigt och vackert! Roman och jag tog med oss varm Oboy varsin och & skink-fralla och två wienerbröd. :D

 

 

 


Här är förresten ett 'snart-färdigt' projekt jag håller på me! Såg ju filmen modig och blev helt förälskad i hennes  röda fluff, och hästen! Kanske ska ta å måla björnen också? Höhö

 


Om man ska ta och väcka Roman?

HahaANNONS
Av Mia - 19 januari 2013 18:17

Om jag skaffar en till tatuering vet jag exakt hur den ska se ut nu :D

Så nu vill jag skaffa en till tatuering!!! 

Fast det går ju inte riiktigt ihop med träningen det heller. Hmmm.

Nä, om man skulle ta å väcka Roman som ligger å sover! Haha, nästan varje gång jag nämner Roman i den här bloggen så sover han! 

Ikväll ska vi leka med Emilia! Får se vad som ska hittas på! Blir kanske någon film eller så :) Eller Singstar, fast då går nog Roman hem. Jag förstår inte varför Singstar inte är populärt hos män?! Rättelse: Hos de allra flesta män ivarjefall! Har stött på en kille som gillade och sjunga, och han skulle sjunga h.e.l.a t.i.de.n  -_-Nä, haj på er gott folk!


Update (direkt efter att jag skrev färdigt inlägget)


Juste! Jag skrev ju tentan igår! Kändes som att det gick åt helvete, så då finns det ju en möjlighet att jag faktiskt klarar mig! Haha förstår ni logiken?

När jag skrev i December så kändes det gudomligt bra, och jag kuggade så det skrek om'ett :P

Därav mitt tankesätt! Höhö! 

Men kuggar jag denna gången också så äre lugnt... Är ju bara att fortsätta plugga och skriva om tentan tills jag fixar det!  :D 

/Optimisten Mia

Av Mia - 18 januari 2013 01:03

Eftersom jag kom på den smarta idén att proppa i mig en massa godis så jag skulle orka plugga, kan jag nu inte somna. Haha. Tentan är om några timmar. Grajt! xD


Äh, det blir nog så bra så höhö

:D


Av Mia - 16 januari 2013 23:41

Ohh vad jag avskyr marknadsföring! Jag tar tillbaks det jag sa om att ämnet är intressant! öadasnfkjndfjfkljhkldjdl vill tända eld på häftet.

*tar ett jävligt djupt andetag*


Hoppas hoppas hoppas att omtentan blir lätt.

Har inte lyckats fixa en del drivrutiner till datorn än så kan inte föra över bilder från kameran än heller. Nnnngghh.

Och jag har tappat några kilon. Vägde 57-58 kg innan jag började med Krav Maga, runt graderingen förra terminen vägde jag 53 kg. Lyckades gå upp till 55kg under jul och nyår (Höhö tacka han där uppe för jul å nyårs mat asså!). Men visst är det fint å va lite slankare, men skulle gärna föredra lite mer kött på benen. Muskler då alltså, inte fläsk.


Ahja, ska iväg till vårdcentralen imorgon, ska prata om min tinnitus å några leverfläckar som jag vill ta bort. Kommer visserligen bli lite problem me träningen när jag knipsar bort dem eftersom de sitter på ryggen, å många utav de tekniker vi tränar på utförs ju liggandes på rygg hehe. Hmm, äh, vi får se. Ska ju ändå åka till Norge och jobba... och vinna 100K i månaden i 25 år! :DOkej, för att inte avsluta inlägget på ett negativt sätt så slänger jag upp tre bilder jag tog me mobilen idag, när jag promenerade i Eketångaskogen! :)


     

Beautiful :)

Av Mia - 10 januari 2013 21:55

Jag gick inte upp kl 08.00 kan jag ju säga haha! Gick upp närmare tio :p Åkte in till högskolans bibla vid strax innan elva och pluggade lite, blir omtenta (igen haha) i marknadsföring på fredag nästa vecka! :o

Har vart ute å gått idag också! gick 6,5 km :D Sammanlagt har jag nog nästan gått 1,5 mil den här veckan! Känner mig lite duktig!


Ska ta å måla lite nu :D

Haj!

Av Mia - 10 januari 2013 02:34

Kan inte sova, och jag ska upp runt kl 8.00 ska nog ta en värktablett... har en sån jädra huvudvärk. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

Frankrike 2009.

----------------------------------------------------

Önska mig lycka till med sovandet, håll gärna någon tumme också, eller två... och kanske även några tår?Av Mia - 8 januari 2013 01:12

Sitter och pillar med drivrutiner till datorn.... det måste vara det roligaste jag någonsin har gjort!

Haha....right...mmm.


Var gött med träning idag! Många nya ansikten som dök upp å ville prova på! Så nu är vi riktigt många! Kul kul!

Antingen så ere jag som blivit slapp i kruset eller så ökade svårighetsgraden något nu när jag gått från nybörjargruppen till fortsättningsgruppen. Det har ju trotsallt varit jul och nyår =D


Åh! Nyår i Berlin vare ja! Var Suuuper kul! Fram tills typ tolvslaget haha :p

Vi bodde i ett rum i en studentkorridor typ 30 min med bil ifrån centrum, men det var riktigt niiice. Man kände sig inte riktigt som en typisk turist då  :p Men vi tog oss in mot Kultur Brauerei'et (klubben då) typ runt nio eller något tror jag?? Tog oss in på klubben efter en massa lallandes hit och dit :P Klubben var ett superfräckt ställe! Som ett eget litet torg där alla byggnader runt torget innehöll en eller flera dansgolv, å det fanns spritstånd och korvstånd överallt :D Så vi hängde in jackorna snabbt å letade dansgolv...hittade inget speciellt som vi gillade å när det va dags å fira in det nya året så samlades alla utomhus, som ni kan se på en bild i ett tidigare inlägg :D Å fasen vilken stämning! De spelade sket bra musik, hade nedräkning å allt! Okej fyrverkerierna va la som en piss i nissan jämfört med Sydney haha, men bra ändå! :D Och ja efter det så fortsatte jakten på typ något bra dansgolv...varje gång vi trodde att vi hittat något så visade det sig att den bra låten vi hörde just då var once in a life time typ. De spelade EN bra låt, och sen 5 st tyska låtar (alla tyskar älskade såklart detta haha.). Trodde jag skulle bli galen på den där jädra luftballongslåten som de e så stolta över :P Nää så Kasra å Magda, nykära och allt, ville dra hem tidigare, Roman och jag hade inte gett upp riktigt än så vi stannade någon timme längre och drog hem vid två tiden.

Vi gick till metron, åkte till alexanderplatz och sen kom vi på att hmm...vilken metro är det vi ska ta härnäst? och går det bussar därifrån vidare hem sen? Äh vi tar en taxi! Borde ju inte va så svårt! Hahah ack vad fel man kan ha! 

Hela Berlin bestämde sig för att åka taxi samtidigt som oss typ! Trodde aldrig vi skulle komma hem, ett tag funderade vi till och med på å checka in på ett hotell kosta vad det kosta vill typ :P

Men när vi äntligen fick tag på en taxi (va tvungen å tackla bort flera personer från bildörren o blockera å ha mig för att vi ens skulle kunna prata med taxi chauffören, för att sen få svaret "Sorry I dont drive that far outside the city." 

Var påväg att lägga mig ner och spela döende.

Jaja, vi va hemma fem-halv sex på morgonen för att världens snällaste lilla man hade lite blygt kört upp till oss efter vi blivit dissade och frågat lite försiktigt "privat taxi?". Och han ville bara ha 20 euros, som tydligen ska vara det normala priset för att åka taxi i Berlin? Men ni kan ju ana hur otroligt glada vi var! Så han fick 25 euros av oss :P 

Det visade sig att Kasra och Magda kommit hem typ 45 min. före oss, och dom gick ändå en timme innan vi gick från klubben haha. De hade tagit metron till Biesdorf, typ centrum för det området vi bodde i, och sen gått i nästan tre timmar till vårt boende. Haha stackarna. Minna, vå finska kompis, hade stannat kvar på klubben bra mycket längre efter att vi stack... och hon kom hem ungefär samtidigt som oss xD Typiskt.


Oj, fasen vilket inlägg det blev nu! Tvivlar på att någon läser hela det här haha :P

Men allt som allt så är Berlin en underbar stad så länge man slipper interagera med folket! Dom verkar ha PMS hela bunten. Det är vårat intryck i varjefall, hehe. Ett mycket speciellt folk.

Annars finns det många goda restauranger som är billiga(jämfört med Sverige) och helt underbart goda!

Vi hittade en gata med olika asiatiska restauranger. Vi käkade på YumYum en dag, de har helt ok mat..billigt.

Sen käkade vi på Monsiuer Vuong, super god mat! Jätte häftig atmosfär och Billigt! Men man får stå i kö utanför och vänta.

Men min favorit var helt klart Makoto :D Japansk restaurang. Lugn mysig miljö, det känns som om man är i Japan på riktigt! Okej har aldrig varit där...men det är så jag föreställer mig Japan haha :P Och maten...helt underbar! :D Käkade Ramen för första gången....Omajgad vad gott :D Så är ni i Berlin, käka där! Behöver jag nämna att det är billigt även där?


Hmm.


Jag ska bli matkritiker.


Vad gjorde vi mer då? Lallade runt i centrum om dagarna...sen dagen innan vi åkte hem så gick vi på någon guidad tur om hur civila hade det under Andra världskriget hos Berlin Underground bunker tours. Vilket var överaskande bra! Trodde att vi skulle ha en guide som bara rablade en massa fakta rakt av, men vi fick en guide som heter Sean, som var riktigt rolig! Visserligen stod han och gäspade konstant, men lustigt nog var han en jäkel på att berätta! Och de får deras inkomst enbart av alla som köper en biljett och följer med på deras turer... så det var ju lite kul att man faktiskt bidrog med något.


Nä om man skulle ta och lägga sig? Hände inte så mycket mer i Berlin som är värt att berätta, och jag har gett upp helt och håller med de här drivrutinerna! Haha. Varje gång jag ska instalera något så saknas något annat. Får vänta tills Roman eller någon annan karl i huset kan hjälpa mig :p


Åh! Förresten! Roman och jag brukar alltid skratta åt alla nyårslöften som folk gör. Känns så meningslöst att vänta tills nyår för att tvinga sig själv till att börja gymma eller sluta röka, det är ju bara en dålig ursäkt till att inte göra det :P Men, så den här gången..så tänkte vi, för skojs skull, faktiskt ha ett löfte, och det är att flytta ihop :)

Visserligen hade vi tänkt att vi ska flytta ihop nu till Våren (helst) ändå. Men bara för att :P

Så håll tummarna för att vi hittar en lägenhet och jobb i samma stad nu ;D


Okej! Godnatt!

:)


Ps. Slänger upp bilder när jag fått dom av Roman! :D

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28 29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se