What a Twist

Direktlänk till inlägg 12 februari 2013

You been where? With WHO?!

Av Mia - 12 februari 2013 22:44

Thé och mackor med messmör, de e grejer de!

Sitter på min rygg i sängen och tar paus från pluggandet, ja läser ämnet Ekosystem och biotoper... Tenta på Fredag!

Det här ämnet e myyyyycket mer intressant än Marknadsföring! Såppas intressant att jag faktiskt känner igen nästan allt jag läser från när jag gick på Högskolan! (Höhö)

Men jag räknar ändå me å kugga på Fredag, haha, bättre å inte ha höga förväntningar :p

Sen äre nog bara ämnet att Läsa och kommunicera natur som jag tänkt göra innan ja e på det gröna igen! Oh juste...Naturkunskap B (Eller motsvarande...heter la inte B längre??) ska jag också fixa! Behöver ju det för att kunna söka till Dietist! Är nämligen inne på både det och Hud&SPA terapeut :DAja! Här har ni nått å titta på! Hahah älskar det här klippet! Å det va denna vi satt å gormade på i Emilia å Rasmus kök till fem på morgonen i Lördes :p


Grannarna lööves us.


Haaaj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se