What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 februari 2013

Almost home

Av Mia - 25 februari 2013 18:23

Hallooooo!

Kom hem från Landskrona imorse! Har flygit omkring som en yrvind här hemma nästan hela dagen! Städat och röjt, så nu jäklar har ja vart lite duktig ivarjefall! Skrivit ett personligtbrev för en praktikplats har jag gjort också =) 

Men det var sjukt kul uppe i Branäs! En riktig toppen helg har det varit! 

Vi åkte upp på torsdag morgon, Jag åkte skidor och Roman åkte snowboard fredag och lördag med hans syster som också åkte skidor, vi åkte pulka på fredagskvällen med Romans mamma, sen åkte vi hem igår! 

Hehe hann bl.a med att testa offpist, har aldrig vågat innan men Romans syster övertalade mig till att testa en "genväg" som såg jätte harmlös och väldigt plan ut :P Efter sisådär fem meter så sluttade backen typ rakt ner fyllt med en massa granar och stenar och en jääääääkla massa gupp hahah. Å då var det ju för sent att vända och ta sig tillbaka, så det var bara att försiktigt försöka ta sig ner. Jo men visst. Haha. Vi ramlade och rullade hela vägen ner tillbaks till den vanliga backen xD

Men vi överlevde! Vi hittade fler sånna banor fast som var mer anpassade för nybörjare, och där körde vi så fort vi fick chansen =D Var ju sket kul!

Så detta ska vi försöka göra om fler gånger! Gärna minst en gång per år! :D Gjorde gott att få lite frisk luft till huvudet, känner mig som en människa igen ju :P


Okej, så jag hade bara några få bilder på min kamera, Roman hade med sin Systemkamera som vi faktiskt, för en gångs skull, har använt flitigt! Men jag får be han skicka bilderna via skype eller nått lite senare :P
                     

Haha jag vet inte varför men jag tycker att bild nr2 är super rolig. Jag har väl lite rå humor kanske... höhö.

Och självklart så var vi tvugna att stanna till på stugan på vägen hem! Vart bara en snabbvisit, mamma och pappa bjöd på lite mat, men behöver inte vara där länge för att ha fått en lagom dos av stugan så jag kan hålla mig tills nästa gång :D

 

 


Alright!

Ha de gött!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se