What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 februari 2013

En dag som bara rullat förbi...så där diskret utan att man märkte det...

Av Mia - 28 februari 2013 18:59

Dagens måsten?

Screw that!


Haha det var mycket bättre att slösa bort den här dagens dyrbara tid på pinterest, 9gag och på jjshouse.com istället (GALET snygga klänningar! Vill gå på bal och cocktailpartyn nu! Jag ska bli rik!)


Okej, så här kommer lite bilder på klänningar jag har förälskat mig i (och vissa va bara snygga) :D


  

Favoriter (Haha jag bara måste asså) : Okej, typ, ALLA på den här bilden..förutom den svarta, den var bara snygg. xD

Den fjärde klänningen vill jag ha som bröllopsklänning...just sayn'...


  Favoriter (höhö): nr 6...enbart :o.... Eller nr 9 e nog också en favorit.... 

  Favoriter: 1,2 och 7 :D Och nr 3 är också en såndär klänning man drömmer om att ha på sig när man gifter sig :P


Och självklart hittade jag några korta homecoming klänningar(som dom heter på hemsidan):

  Favoriter: Lätt dom två sista :D Super söta, perfekta som bruntärneklänningar!Alltid bra att drömma lite :D


Nu blire pizza! 

Haj! 
ANNONS
 
Ingen bild

Anonym

3 mars 2013 11:18

Hejsan, vad heter hemsidan? :)

Mia

3 mars 2013 13:25

Hej! Den heter jjshouse.come Men vet dock inte hur säker sidan är! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se