What a Twist

Alla inlägg under februari 2013

Av Mia - 13 februari 2013 22:24

Har typ kramp i högerhanden! Haha 

Kanske borde tillägga att det är för att jag suttit och skrivit ned antekningar sen kl. 19.00, non stop. :P

Vart ingen träning idag tack vare den här jädra tentan på fredag, men nästa vecka har jag inga ursäkter! Såvida jag inte får jobba en massa höhö.


Så nu tar jag en mini-paus och äter kvällsmat! (Filmjölk blandat me krossade Digestive kex :D) Sen ska jag fortsätta en liten stund till! Ska gå upp tidigt imorrn för å fortsätta pluggandet.


Ååh..imorgon är det ju Alla hjärtans dag! Å Roman är inte här :( Och jag är inte där heller :(

Förhoppningsvis kommer han hit i helgen! Om han blivit frisk dvs. Vill inte ha nån snorunge här inte :P 


Nää...det var la det.... Tänkte mest skriva här för att inte förlora skrivar glöden nu när jag har rast!

Såååå.... hej då då :)

ANNONS
Av Mia - 12 februari 2013 22:44

Thé och mackor med messmör, de e grejer de!

Sitter på min rygg i sängen och tar paus från pluggandet, ja läser ämnet Ekosystem och biotoper... Tenta på Fredag!

Det här ämnet e myyyyycket mer intressant än Marknadsföring! Såppas intressant att jag faktiskt känner igen nästan allt jag läser från när jag gick på Högskolan! (Höhö)

Men jag räknar ändå me å kugga på Fredag, haha, bättre å inte ha höga förväntningar :p

Sen äre nog bara ämnet att Läsa och kommunicera natur som jag tänkt göra innan ja e på det gröna igen! Oh juste...Naturkunskap B (Eller motsvarande...heter la inte B längre??) ska jag också fixa! Behöver ju det för att kunna söka till Dietist! Är nämligen inne på både det och Hud&SPA terapeut :DAja! Här har ni nått å titta på! Hahah älskar det här klippet! Å det va denna vi satt å gormade på i Emilia å Rasmus kök till fem på morgonen i Lördes :p


Grannarna lööves us.


Haaaj!

ANNONS
Av Mia - 11 februari 2013 00:49

 

Tog äntligen tag i ett av mina små projekt! Ska bli spännande å se om det blir som jag vill hehe :P

 

-----------------------------------------------------------------------

 


Ska nog sova nu... Ska köra mamma till jobbet cirkus halv sju på morgonen! :O

Natti Natti

Av Mia - 10 februari 2013 12:27

Oj...

Jag tror att jag kommit tillbaks till medvetande nu haha.

Gick ut i fredes! Vart Afterwork på Fox & Anchor, sen förfest med singstar hos Emilia å Rasmus! (Ååå denna singstar, Haha!! ) Å sen vart det vidare en snabbis till en annan förfest på Gamletull och sen uut! Ut till Morfars! Ramlade in hos Emilia igen vid...öö, okej jag vet inte när men kanske runt tre eller halv fyra? Eller fyra? Äähh nån gång då ja! Vi satt i köket i någon timme å förde liv så som bara fulla människor kan, hähä. Slutade me att jag sov över hos Emilia å Rasmus när det visade sig att nästa buss hem skulle gå vid kl sex på morgonen :P Kom hem till min egna säng vid tio! Satt å käkade någon sorts frukost till kl. 12, sen gick ja å la mig å sten söv till halv sex på kvällen. Drömde en helt underbar dröm, inget speciellt hände alls, mamma och pappa hade åkt till något varmt land för de hade blivit erbjudna jobb där, de hade fått värsta lyxhuset med grym utsikt och det va snyggt inrett. De hade typ en stor SPA avdelning och några mindre enskilda rum med hottubs som var så mysigt inredda... och på kvällen så skulle vi dricka champagne och njuta av den fina utiskten från balkongen. Gärna fler sånna drömmar tack!

Underlättar verkligen å sova bort hela dagen när man e bakis! :D Bra taktik de där...


Dock inga bilder! As usual! Haha, hade med mig kameran, men istället för att ta bilder vart det endel långa videoklipp, som jag absolut verkligen-no way- aldrig i livet kommer lägga upp här haha, så minnet på kameran tog slut :P


Nä..om man ska ta å äta frunch?? Är så hungrig så jag kan kränga en val!!


Å juste! Haha, ställde mig och bakade en till äppelkaka kl. halv ett inatt! Är nog beroende... Gjorde den med rismjöl så även mammsen kan äta av den =)


Tjiiiiiipp! 

Hahah, ja...vampire diaries <3

Av Mia - 6 februari 2013 23:10

Vilken träning! Var skit kul! Blev bl.a lite mer knäckafinger övningar, fast i andra situationer! Höhö. Kommer inte ihåg vad de andra greppen som vi tränade på heter...hmm, men mycket mycket givande vare :p

Lär nog ha bauta-stora blåmärken på ovansidan händerna också...

Avslutningsövningen var nog dock det bästa! Vi delades upp i två gruppen, den ena utrustade med mitsar och uppställda på två led brevid varann, sen skulle de andra ta sig igenom de med mitsarna för att sen ta sig ur en strypning medans man blundade. Hihi. Och Emilia som fyller år idag fick ju givetvis ta sig igenom gruppen med mitsar samtidigt som Alla sjöng Ja må hon leva. Hehe, härlig stämning. 


Har annars varit en jätte bra dag! Åkte in till Emilia innan på dagen för att fira henne med lite äppelkaka (Ohyes, den som är så jäkla god!), ett sjungade grattis kort (Haha, sånt var ju populärt när man var liten liksom :P) och en flaska Vodka! (Som jag tydligen också ska få dricka av i helgen..höhö)


Ska ta å massera in lite olivolja i ansiktet innan jag kryper till kojs. Är min nya favorit ansiktsrengöring, å man blir ju mjuk i huden som bara den också :)

 


Tjipp!

Av Mia - 6 februari 2013 16:56

Är helt slut! Vill bara gå och lägga mig, förstår inte??


Men ikväll ska jag banne mig på träningen!

Har dåligt samvete av att jag inte gick i måndes, hehe, inte bra det där när man börjar tänka

Orkar egentligen inte träna.... men jag ska!

....Fast, det gör väl kanske inte så mycket om man inte går ikväll...


.... ah, ni förstår! Så ikväll ska det bli av! Har jag betalat för det så ska jag banne mig gå också!

Somebody slap me.

 


Äh, ska ställa mig och laga mat. Kanske får tillbaks lite energi då :)


Haaj!

Av Mia - 5 februari 2013 19:44

Har känt mig som en sjukt effektiv Hamster på kaffe större delen av dagen! Har sökt jobb, ringt arbetsförmedlingen, ringt kontoret och smidigt genialiska planer om framtiden :D


Återstår att se ifall det blir genialiska resultat också... höhö.Ska nog sluta anta att jag vet vem det är som ringer när det är dolt nummer förresten.... Känns som en väldigt bra idé. 

Det är inte smart att tjuta "Ohyeaah!!" (så som han Vector från Despicable Me ni vet) i samband som man ska svara i telefonen, för att man antog att det skulle vara mamma, men det var ens handläggare från arbetsförmedlingen istället. Tur att jag och simultankapaciteten aldrig varit bff's så jag hann säga det innan jag svarade i telefonen. ^^.

Men ändå, det var dagens nära döden upplevelse. Det kunde ha hänt liksom. 

Samtidigt så hade det varit en fail ifall det var mamma eftersom jag sa det just före jag tryckte på den gröna luren. Haha.


Okej,

Hejdå :P

Av Mia - 4 februari 2013 17:29

   

Fick lite inspiration!

Har inte gjort en teckning i blyerts på jag vet inte...hundra år? 

:D

 

 

 

 

Va ju tvungen å pilla lite till på teckningen så detta vart slutresultatet! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se