What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 mars 2013

Tillökning!

Av Mia - 25 mars 2013 10:36

 


Blev så glad när mamma och pappa kom hem igår och gav mig en sån här!! (Den rosa/fuchia färgade) :D Hade bett dem hålla utkik efter fler sådana här masker nu när de var på Roatán.

Köpte nämligen den turkos/grå när vi alla i familjen åkte dit för några år sedan och ångrade mig när vi kom hem att jag inte köpte fler! Så jag är glad :D Tycker att dom är så häftiga! Längtar tills jag flyttar iihop med Roman så jag kan fixa något fint ställe (i våran framtida lägenhet/hus/villa/slott/hobbithåla/fästning/trädkoja,...) som jag kan ha dem på!


Höhö!


Naj nu ska jag åka och storhandla! Pappa är sjuk och mamma jobbar så jag får la ta smällen :P Längtar tills brorsan skaffar körkort.... ^^Och ikväll blir det träning!!!! Ska bli helt underbart att få träna igen! Har haft träningsabstinens sen förra veckan då jag var tvungen att jobba, känns redan som om musklerna hunnit förtvina haha


Undrar vad vi kommer få göra idag hihi :DUpdate 10:52:

Det är ju tusan våffeldagen idag!! Fuck yeah!!! 

Men eftersom det är träning ikväll så är den flyttat tills imorgon.... Så då blire till att käka våfflor med lite folk på kvällen!  :D (Fast kanske äter någon enstaka våffla idag ändå....pappa kommer garanterat att vilja göra våfflor hihi :D)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se