What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 april 2013

Laban

Av Mia - 10 april 2013 12:35

Underbart att vara förkyld.

Orkar ingenting :P Mitt nystädade rum ser ut som warzone nr1. ALLA mina målargrejer ligger överallt huller om buller och lite mer överallt! Och jag har en underbar whiskyröst <3

Å på lördag blir det någon sorts get-together med KM gänget. Men då ska jag banne mig va frisk igen! :D


Ska nog käka lite frukost, ringa lite samtal, skriva en eller två listor och sen sova :D Vart ingen bra sömn inatt, kan nog visserligen bero på att jag fick vakna några gånger för å snyta ut lite hjärnceller....Oooch för att inte nämna att min dator gick igång bara sådär när jag var mitt uppe i en snytning. Hörde hur den startade och knapparna lös, men bildskärmen var släckt så jag gick fram å drog fingrarna på musplattan för å se ifall skärmsläckarn hade gått igång....nähe då stängde datorn av sig igen. Och datorn hade inte varit igång sen igår vid lunchtid typ :O

Kul när man är mörkrädd haha.


Lägger man till det och alla andra konstiga ljud man hör här hemma om dagarna så är jag ganska säker på att det spökar :P


Nu blir det frukost! Ska nog göra en god smoothie! Brukar mixa banan, päron, yoghurt, chiafrön, havregryn, lite mjölk och mandelolja, blir redigt najs faktiskt ;D


BajbajUpdate 19:15

Haha Roman förklarade att det inte alls är ovanligt att datorer startar lite smått av sig själv under natten för att hämta uppdateringar, så där sprack bubblan. Höhö Attans!

Fast jag är ändå övertygad att andar finns :P

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se