What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 april 2013

...Tränings..vääärrrrrrrrrk.

Av Mia - 19 april 2013 01:14

Åhh det ömmar i hela jädra kroppen! Ganska gött faktiskt! (Men är lika flexibel som ett cementblock^^) Har inte kunnat vara med på träningen på sisådär tre veckor så musklerna hade ju hunnit förtvina och självklart vart det mer av ett fys-pass igår på träningen höhö :P Gick även igenom P1 teknikerna! Nästa måndag blire antagligen P2! Ska bli skoj! :D


Nä nu ska jag ta å sova! Ville bara skriva något hehe. Ska upp tidigt imorrn för att packa, sen ta bussen in till stan å hjälpa Emilia å flyttstäda! Kanske någon cider på Bulls efter det och sen tar jag tåget ner till Min älskliiiing :D Nu har vi inte setts på jätte länge så Jag ska krama karln som aldrig förr höhö :D


Jävlar...får inte glömma att ringa Arbetsförmedlingen imorrn heller... >.<


Nä, gonatt på er! 

Okej kunde inte låta bli....den här har jag kladdat på ikväll! Faktiskt ganska nöjd med hur det blivit so far :D

 


Gonatt! På riktigt! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se