What a Twist

Alla inlägg under april 2013

Av Mia - 4 april 2013 12:11

Har varit utan Vampire Diaries i typ tre-fyra veckor, fram tills i förrgår. Då kikade Emilia å jag på ett avsnitt.....VARFÖR GJORDE VI DET?!?!?!?!

och igår tittade jag på ytterligare ett....jag försöker verkligen, verkligen, verkligen att vara kvar på jorden men näe....Verkligheten kan säga see ya later aligator, ses om några veckor/månader/år Nu ska jag gå in i min fantasybubbla med vampyrer, varulvar och allt annat smått och gott..... (Asså, jag överdriver lite nu :P)

Det som kändes så skönt att inte vara fast vid något! Livet började rulla på, men nu vart det slut med det roliga :P....Det känns precis som med sockerbegäret, det blev jag ju typ av med förra terminen när jag satte igång med Krav Maga! Å nu...efter jul, nyår, alla hjärtans dag, vanliga vardagar och helger och påskhelgen så är jag fast i klistret igen.... Nnnggghhhh hahaha.  Varför gör man sånt här mot sig själv? Varför? xD


  


Jaha, det var dagens tankar om livet det.


På återseende!


ANNONS
Av Mia - 3 april 2013 15:14

Blir till å titta på ikväll på träningen! Har antagligen fått en liten hälsporre...   

Så springer omkring i foppatofflor här hemma, å har inte kunnat ge mig ut på promenad idag för fötterna behöver ju vila från all ansträngning såsom promenader eller annan träning.

Tog mig dock till flygstaden för å leta efter sulor som kan lindra...hittade dock inga som inte var svindyra så det var bara å åka hem igen, ska lägga i sulorna jag har till mina träningsskor i mina vanliga, brukar underlätta lite iaf =D

... men det va gött å komma hem igen! Hade jag stannat ute längre hade väll ett piano ramlat ner på mig haha. Har verkligen inte varit min dag idag:P Bilen dog mitt i en korsning, jag fastnade i en dörr, velat fram och tillbaks i butikerna å bett om hjälp från personalen bara för att inse att jag inte alls behövde hjälp....det är BRA att jag är hemma. Här kan jag känna mig säker, och alla medmänniskor kan känna sig säkra också ;P Såvida jag inte river huset eller något...man vet ju aldrig. Kanske slår i lilltån i en dörrkant som leder till en spricka i väggen som rubbar balansen i huset och taket ramlar ner..... Murphys lag. Det kan hända.


Nu ska jag göra något jag faktiskt inte gjort på ett bra tag: Måla med akryl. Har lite idéer som jag ska leka med! :DANNONS
Av Mia - 2 april 2013 10:33


I drive fast, wind in my hair, I push it to the limit cause I just don't care.


Av Mia - 2 april 2013 00:42

Fan..fastnade framför tvn med xboxen....borde låsa in allt sånt dära ifall man faktiskt vill få gjort något under dagen :P Damn it!Godnatt! :)

Kladd.... Såg en sån här gullig bild på internet fast med rosor istället för hjärtan, så ville rita av den :) 

Av Mia - 1 april 2013 14:18

 


Är tillbaks i Halmstad nu! Har vart helt underbart på stugan! Strålande solsken, i princip vindstilla (om man jämför med här på västkusten haha) och en massa god mat (och vin, massa vin :P) Lekt lite med min kära granne Linnéa och lite annat trevligt folk, spelade lite poker, Roman vann potten på en massa enkronor höhö och jag kom TVÅA! Awesome, jag med världens sämsta pokerface, planeringsförmåga och världens bästa tankspriddhet. Inte illa. Inte illa.

Nähe...så nu tänkte jag käka lite, njuta av solen och sen måla! Förhoppningsvis fastnar jag inte på pinterest eller facebook innan jag ska sätta igång med måleriet, har redan spenderat allt för många timmar av mitt liv på dessa sidor...suck....

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se