What a Twist

Direktlänk till inlägg 8 maj 2013

Vart ett sistaminuten köp ändå :P

Av Mia - 8 maj 2013 21:45

 

Gahh, varför har butiker lägre priser på kläder när man inte borde shoppa...?! Jaja snygga kläder äre i varjefall å de sitter bra me, som tur är :D


Nej nu måste jag slänga mig i badkaret! Har vart ute å joggat, kört ett lite KM inspirerat träningspass här hemma efter det också :)


Märker en sån otrolig skillnad på när man har ätit och druckit ordentligt innan ett träningspass jämfört med när man inte gjort det. Sist gång jag var ute och joggade fick jag varva joggning med promenad för att inte kravera på plats haha, då hade jag slarvat med vatten dagen innan och även under dagen, och så krängde jag en macka i all hast typ en halvtimme innan jag stack iväg å tränade för jag inte hade hunnit käka någon lunch :P Hmmm.

Idag orkade jag jogga hela slingan utan problem och även köra på som en galning här hemma med styrketräning :D

Feels GooOOooOd.


I'll go so high my feet wont touch the ground

Macklemore- Wing$ 


:D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se