What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 maj 2013

To the moon and back

Av Mia - 10 maj 2013 15:29

Det är en viss vuxen känsla att vara själv hemma i några dagar och märka att man faktiskt inte är lika mörkrädd längre! Haha är nog fasen änna på tiden....


Och det är ju fredag så självklart glodde jag på det senaste Vampire Diaries avsnittet så fort jag kom hem från medborgarskolan och stan höhö... och nu så här i efterhand så undrar jag varför det är helt jävla omöjligt å lägga band på sig själv. Hade ju varit perfekt att avstå från VD i typ två tre månader, då skulle man ju ha sket möe avsnitt man kan se direkt istället för att få lida 6 dagar i veckan :P


Idag kommer min älskliiiiiiiing!!!!!! :D 

Och imorrn äre bröllopp i U-a som gäller! 


Hmm, tror att mitt nagellack torkat, så ska försöka ta mig ut på en joggingtur =) Utan att säga alltför mycket så äre jäkligt gött å ha kommit igång med träningen igen :P 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se