What a Twist

Direktlänk till inlägg 19 maj 2013

Det e dags

Av Mia - 19 maj 2013 23:37

Wow vilken talang och inspiration!Helgen har varit bra härlig förresten!

Hoppade av tåget i Hbg i Fredes, Roman och jag såg Star Trek into darkness på bio, inte i 3D höhö. Tycker att 3D är så jäkla överskattat, och jag får ändå ofta huvudvärk av att försöka hitta fokuspunkten på skärmen hela tiden :P

För att inte tala om att vädret var helt jäkla fantastiskt! Vi strosade runt bland Hbgs gator läääänge efter att bion var slut, det var en sån härlig stämning ute, folk överallt som grillade och spelade basket vid stranden, uteserveringarna var proppfulla med folk, underbart helt enkelt! Hbg är ju en himla mysig stad asså :)

I Lördes så stack vi ner till Malmö och grillade i Folkets park med lite kompisar! Tog en öl på nån uteservering och sen tillbaks till parken vid niotiden för att glo på Eurovision! Också super grym stämning! Danskar, tyskar, svenskar, engelsmän var där. Och alla lika patriotiska och glada när deras egna lands bidrag skulle uppträda :D Fast det bästa va när det var Sveriges tur höhö, alla stod upp och hoppad och sjöng (Läs: Vrålade haha) med. :P

Vi stack hem till Landskrona efter det så det vart ändå ett lugnt avslut :) Och idag så sov Roman och jag som grisar typ 60% av dagen hehe, när vi inte sov så var vi och hälsade på hans mamma och sen handlade vi lite käk innan jag fick ta mig tillbaks till Hstad igen!


Gonatt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se