What a Twist

Alla inlägg under maj 2013

Av Mia - 5 maj 2013 20:58

Sååå! Ääääntligen! Gud det va länge sen jag spenderat nästan en hel dag till att bara måla!

Har inte riktigt kommit underfund med vad den betyder för mig än om jag ska va ärlig, bara lät fingrarna jobba liksom... Och det känns jäkligt gött nu efteråt! =)


Resultatet:

  Nu måste jag dra en runda genom alla mina älskade klädkartonger för att se ifall det finns någon fin klänning till bröllopet, har fortfarande inte orkat göra det och nu äre bara några dagar kvar! :O Har en känsla av att det blir ett sista minuten köp, skulle vara typiskt mig :P


Bye bye!

ANNONS
Av Mia - 5 maj 2013 10:49

Asså, jag är så jäkla bra på att baka så det finns inte! Haha :P

Äter världens godaste kanelrutor (Sorry, ingen bild ;).... Eller så kan det vara för att receptet e så jäkla bra?!

Nää, jag är nog banne mig king på bakning ;D


Annars så sitter jag här hemma, nöjd med livet och dricker te till mina kanelrutor, spånar på hur jag ska fortsätta med min teckning jag började på igår, eftersom jag ändå inte ska jobba idag! Måste glömt hjärnan någonstans när jag skrev ner i min kalender att jag ska jobba idag, på onsdag och torsdag, och inte jobba den 25e haha. Perfekt nu när man planerat således efter detta och så visar det sig att det är helt tvärtom :P


Men mina kanelrutor är goda och musiken som spelas är bra :D


Haaaj!

ANNONS
Av Mia - 5 maj 2013 00:04

 


Har vart en härlig dag! Köpt lite nytt akvarellpapper och några passepartout.... och så har jag varit ute å joggat! AS GÖTT! :D Lyckades även få med mig grannen och bror min höhö. Joggade ca 3 km, lite styrketräning och sen lite mera joggning :D Så nu har jag åtminstone tränat två ggr den här veckan! Kunde vart bättre, men kunde definitivt vart sämre också!

 

Blir ett 12h pass på jobbet imorn, så nu måste jag änna gå å lägga mig...

Gonatt!

Av Mia - 2 maj 2013 22:27

Ytterligare en tavla som jag blivit klar med! Gött! Fast kommer säkert på något litet som jag vill lägga till eller ändra på, så ska lägga undan målargrejerna illa kvickt innan det händer haha.


 

Färgerna blev dock mycket mycket intensivare på bild än vad de är på riktigt... 

Ska nog göra mig en kopp te :)


Haj!

Av Mia - 2 maj 2013 13:24

Hahah satt och läste gamla inlägg från när man va liten och fjårtis! Gud va pinsam jag var! :D

Och att jag avskydde sushi! Kan man knappt tro för idag älskar jag det!! Räcker man säger sushi och det vattnas i munnen (Nästan iaf höhö:P). För att citera mig själv: "... att käka sushi...vilket e förjävla äckligt och borde klassas som gift..." 

Om jag bara visste :D

 

Nähe jaha! Om man skulle börja spåna på någon klänning att ha på sig på min kusins bröllop nästa helg? Inte ok å va ute i sista sekunden bara för å märka att man inte har något vettigt å ha på sig!  Been there done that så det räcker :P


Vill förresten ha ett sånt här badrum när Roman och jag köper lägenhet eller hus:

 

Drömma kan man ju alltid göra :) ... Och drömmar går ju i uppfyllelse säger dom :D

 

Haj!

Av Mia - 1 maj 2013 12:05

Det är dagen efter och jag mår faktiskt inte så jäkla dåligt!! Underbart!

Å Strålande solsken äre banne mig också :D


Har haft låten We are free från Gladiatorn i huvudet hela morgonen, så efter jag släpat ut arslet på en promenad i skogen så ska jag gräva ner mig i soffan under en massa filtar med en smoothie i handen och glo film.
Lite inspirationsbilder!


     

       

        

      

         
Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se