What a Twist

Direktlänk till inlägg 2 juni 2013

Macklemore & Ryan Lewis i Oktober!

Av Mia - 2 juni 2013 22:55

Åhhhhh i Oktober ska Roman och jag se Macklemore & Ryan Lewis!!! Lätt världens bästa födelsedagspresent! :D

Lyckan är total. 

It's gonna be...wait for it...Legendary med ett stort j*vla L !!!!! :D :D :D :D :D :D


Lyssnade mycket på hiphop när jag var runt typ...oj 15-17 år (?), efter ett tag tröttnade man liksom med tanke på att texterna till majoriteten av låtarna handlar om sex, droger, makt etc. etc..... Macklemore rappar om secondhand butiker haha. 

Nej men han har insett att han är en förebild, och strävar efter att vara en sund sådan! Exempelvis låten Same Love handlar ju tillexempel om att alla är lika värda och att det är dags att vi inser detta :), wing$, otherside gahh osv! :P


Glömde jag nämna att han även är jävligt bra?! :D


Okej, imorrn jobbar jag! (Helt otroligt, pengarna kommer bara inrullandes nu! Höhö :P)

Så gonatt!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se