What a Twist

Direktlänk till inlägg 1 juli 2013

Just breathe.

Av Mia - 1 juli 2013 12:08

Har varit i Landskrona sen i onsdes kväll. Älsklingen var med i en bilolycka, men klarade sig med ett sår på huvudet och en hjärnskakning som tur är, kunde varit mycket värre. Så jag har varit tvungen att ta hand om kraken, stackars mig ;)   

Nåja, åker ev. tillbaks till Hstad ikväll, beroende på hur mycket bättre han mår! En liten del utav mig hoppas att han inte mår mycket bättre, jag vill ju stanna :P Jag vill inte tillbaks till medborgarskolan och allt sånt där, jag vill vara här, hemma.


Vi har iaf planerat lite mer inför Norge nu! Snart lämnar vi Sverige och fortsätter med våra liv! Ska bli så jäkla härligt, för just nu sitter jag och slår huvudet i väggen, frustrationen av att stå å trampa på samma ställe är olidlig så nu jäklar!


Just breathe.


Nej nu ska jag göra lunch, sen ska jag baka! Har köpt lite jordgubbar och mandelspån så vi får se vad som kan bli utav detta! 


Vilket liv man har. "Jag ska baka".... tänk att kunna skriva "Jag ska hoppa bungyjump." 

Haha jaja, idag är en såndär dag. Ska hålla mig gömd under en sten tills humöret är bättre och mina tankar har lugnat sig.


    

i Frankrike

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se