What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 juli 2013

Min hatt den har tre kanter... elleöööö?????

Av Mia - 13 juli 2013 22:11

Så, igår vart det After Beach, sen tåget ner till Landskrona där jag slängdes in i Landskrona karnivalen! Inte helt jäkla illa asså! Haha fast kvällens chock var nog när vi såg slutet av Emilush's uppträdande när publiken lyckats tjata till sig låten Hela Landskrona hatar polisen, alla sjunger med och pekar fuck you. Som utomstående kunde jag bara stå å gapa haha. Måste sett ut som ett fån, men wtf liksom?! Visst, då när de gjorde låten för hundra år sen så var det väl mer seriöst än nu... nu antar jag att det bara är en grej....hoppas det iaf! Kunde dock inte varit kul å vara i polisernas ställe i det partytältet ändå :P


Annars har veckan varit naajs! Käkat jordgubbar som en idiot, kört ett Yoga pass (och även efter den här gången så undrade jag varför jag inte börjar med det så som jag började med KM-träningen... älskar verkligen yoga!) som resulterade i träningsvärk dagen efter. Räknade jag faktiskt inte med :P


Nåja.... Har varit i Malmö idag med älsklingen! Är inte så mkt för den staden egentligen men Västra Hamnen är redigt najs! Skulle man flytta det området till typ... någon annanstans, haha, så hade det varit kanoners! 


Hm, ville egentligen bara kika förbi här, ni vet... låta orden trilla ur gapet... meddela att jag lever... och allt det där. Nu ska jag återgå till min vuxenvälling och Deviantart för inspiration! :D


 En inte alltför missnöjd Mia på afterbeachen i fredes! Och min hatt, fan vad jag älskar min hatt! Den är lika stor del utav mig nu som min högerhand, vilket jag inte kan leva utan. Just sayin.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se