What a Twist

Direktlänk till inlägg 25 juli 2013

Vaaar e boxen?? Dääär e boxen!!

Av Mia - 25 juli 2013 15:37

Shit va dagarna går fort! Snart är ju sommarn över, snart skriver jag tenta, snart flyttar vi till Norge... Daaamn, på riktigt!


Haha jaja nu när den här nya realisationen sjunkit in så kanske jag kan slänga upp nån bild från i helgen! Körde en Bag-in-Box runda med Jocke, sen vart det krogen något sådär spontant.... Inge festkläder, knappt nått smink, och ja helt oförberedd.... förhoppningsvis hade jag rakat armhålorna iaf haha (bra koll jag vet...). Men det är så det ska va! Det blir alltid roligast när det blir spontant. Livets visdomsord. Så är det bara.


 

     

Som sagt, fan vilken rolig dag/kväll! Men låg i fosterställning hela dagen efteråt och när jag väl skulle förflytta mig någonstans såg jag ut som Quasimodo i egen hög person haha, välförtjänat.


Regnet som kom idag var helt ok btw. Gräsmattam höll ju på att bli gul :P 

Okeeeej då, slänger väll upp en till bild! Tagen igårkväll, Grötvik. Helt underbart. När sånna här sommarkvällar dyker upp älskar jag Sverige av hela mitt hjärta.  

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se