What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 juli 2013

De små tingen.

Av Mia - 29 juli 2013 11:18

Jaha här sitter jag då, på statsbiblan och pluggar. Måste säga att det är otroligt gött å sitta här! Ända sen jag började på medborgarskolan och tog tag i resterande ämnen sen Högskolan så har jag upptäckt min nya favoritplats: Biblan. Underbart. Massvis med böcker, konstigt folk, goda chokladbollar och ett gött lugn.... för att inte tala om utrymmet (hade egentligen velat skriva space, kommer inte på något svenskt ord som riktigt passar till hur jag menar haha)! Öppet, ljust och ingen klaustrofobikänsla! Lättare att koncentrera sig här än hemma, yup.


Nähe..så imorse var jag på jakt efter kanelgifflar.... gick till pressbyrån, hade en intressant konversation om äldre och deras livsupplevelser med han i kassan haha, sen gick jag till olika småkiosker på stan, tillslut gav jag upp.... fast hade ändå en liiiiten känsla av att jag skulle gå till Östras och kolla.... et voila! Där hade de deras egna gifflar, lycka - jajjemen! Så nu kan jag fokusera på det jag borde göra just nu, istället för att sitta här och ordbajsa! :D


Har förresten inte hunnit rita, som jag skrev i senaste inlägget.... Fick besök av mitt hjärta senare på dagen så fick skynda mig att sticka ut å träna och sånt innan han kom :P Och vi gjorde världens bästa rabarberpaj med smuldeg! Mhm ;) Haha för det är mer intressant å läsa om än säg, något annat. Ähh... Nu ska jag tröcka i mig en giffel och fortsätta plugga!


Haj!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se