What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2013

Are you an effective team?

Av Mia - 13 augusti 2013 11:11

Vet inte varför jag valde en katt som motiv på min nya header haha. Bara blev så, tyckte den va lite häftig. Bilden e tagen i Frankrike, på grannkatten... Som vi döpte om till Simba (naturligtvis) :) fin pisse.


Tänkte lägga upp en bild på en akvarellmålning jag nästan är helt färdig med! Fick nått ryck i helgen å bara satte igång, kan det ha berott på att jag egentligen borde pluggat till marknadsföringstentan? Näääää då.

:D

Men så här ser den ut so far!

  

Målning är verkligen en underbar terapi för mig! Här har jag använt mig av nyinskaffat maskeringsmedel btw, av märket Winsor & Newton. Läste lite på internet att det skulle vara krångligt att få bort från pappret utan ett sånt där sprecial sudd... Men det gick hur fint som helst att bara gnugga bort det med fingrarna! :)


 


Nu ska jag bege mig ut i livet igen!

Tjipp!

 
ANNONS
 
Ingen bild

hemligt

13 augusti 2013 22:33

Du målar fint.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se