What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2013

Disconnected

Av Mia - 27 augusti 2013 21:46

Skrivit Marknadsföringstenta idag (Fjärde gången gillt haha), vetifasen ifall jag klarat den :P Känns inte riktigt hundra. Haha, men samtidigt så hur många gånger kan man kugga liksom?! Hm, jaja, vanligtvis brukar det kännas jäkligt skönt efteråt, så man kan slappna av liksom... men njaeeee, kommer nog inte slappna av fören jag sett att resultatet är godkänt (och jag skivit klart den andra arbetet, flyttat till Norge och hittat jobb och boende, och vunnit 100000 kr /månaden i 25 år och allt det där...höhö). 


Var hos älsklingen i helgen!

Tog det rätt lugnt, käkade god mat hos hans mamma, planterade om hans enda överlevande blomma (den har fått utstå det mesta på 7 år faktiskt haha) och i söndes stack vi till Ven! Det var första gången jag var där! Och vi tänkte att vi hade prickat in den perfekta dagen nu såhär efter att högsäsongen dragit förbi, haha.... så tänkte nog halva Sverige och halva Köpenhamn me, som också visade sig hade planerat att åka dit samma dag :P Men vi fick tag på en sleten tandemcykel som vi tog oss runt på ön med ändå! Äh, kort sagt så var dagen perfekt! Bra väder, bara Roman och jag på mini semester :D Hade nästan glömt bort hur det var att sticka på utflykt bara vi två hehe. 

Såg några andra turister som blev fotograferade ute bland fälten så då ville jag också göra det :P

 

Mm, ja vet, jag växte jävligt snabbt

  

    

 

 

Ska nog sätta mig och kladda lite :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se