What a Twist

Alla inlägg under september 2013

Av Mia - 13 september 2013 15:26

 

     

Nu är jag framme hos min älskling! Ska strax ut och hitta något å käka :)))


ANNONS
Av Mia - 13 september 2013 09:44

 

Blev färdig med den här teckningen igårkväll iaf! Hade dock velat rita mycket mycket meeeeer! Men klockan blev ju så jäkla mycket :P

Anyways! Denna är väldigt inspirerad av en teckning jag såg på DeviantArt, kommer dock inte ihåg vad personen som ritat orginalet heter.


Så dagens plan: Distriktsköterskan -> ny tejp och nya plåster över mina stygn!, Sen bär det av till älsklingen :D :D


Och dagens låt, höhö: John Mayer - Wildfire


Tjipp!

ANNONS
Av Mia - 12 september 2013 20:46

Åhh, är lite kluven på vad jag ska måla!  Kommer nog bli en sen kväll/natt/tidig morgon idag... again. Haha.


Lite bilder från 90års kalaset! :)


             

(Snodde bilderna av min grymma kusin på fb, som vanligt hade jag kameran med mig men inte en ända bild togs med den hah._.)Av Mia - 6 september 2013 10:46

Nu är leverfläckarna borta! Tänk om bedövning inte fanns?! Herrejävlar vad jag inte hade genomfört detta då haha :P Tycker det redan är tillräckligt äckligt när man blir stucken av en nål, eller att se en skalpell skära i hud.. uääähh!

Det ända som gjorde ont var när dom injicerade bedövningen, sen låg jag där på mage och tjötade med en utav dom, märkte inte alls att den andra redan hade börjat pilla på min rygg fören jag tillslut frågade "Ni säger till innan ni börjar va??"

Å hon som skulle ta bort dom ba "Asså jag har redan tagit bort en utav dom, håller på å syr nu." Haha "Aha." :P Underbart. Sen hade jag ju en på armen också... Efter hon bedövat det området så smygkikade jag lite på min arm och trodde ögonen skulle trilla ur hålorna, haha, bedövningen hade bildat en stor böld där dom skulle skära. Och när hon skulle sätta igång så blev det helt plötsligt oerhört viktigt att prata om vad som helst med den andra - vädret är t.o.m okej att diskutera i sådana här situationer. True story.


Så nu ska jag in till biblan, läsa lite, sen gå på stan och köpa något fint till min kära farmor som fyller 90 år idag! :D Ska även försöka måla en tavla till henne :)

Målade ju en till min fina mormor som också fyllde jämt, 80 år, för några veckor sen. Målade ju en vas så de andra gästerna skulle få möjligheten att måla dit blommor :) Älskar tanken, att hon fick en bukett som aldrig kommer vissna :)


Juste! La ju aldrig upp nån bild på hur det blev, så här är två stycken! 
  I min lilla målarhörna i matsalen här hemma :)

 Resultatet =) Skrev även till en grattishälsning från oss alla i högra, nedersta hörnet  efteråt :)

Av Mia - 5 september 2013 23:35

  

Har suttit och kladdat lite... med DeviantART som inspirationskälla :)


Fast ska gå och lägga mig, ska upp über tidigt imorrn för att skära bort några leverfläckar. Jag känner mig oerhört exalterad (sarkasm) :pAv Mia - 5 september 2013 19:49


Av Mia - 4 september 2013 21:40

   

Ja sånt här kan man pyssla med till halv ett på natten! Älskar tuschpennor! Ska dock förfina motivet på ett nytt ordentligt papper så man kan rama in den, och kanske lägga till nån käck bakgrundsfärg med akvarell eller nått :)


Och idag har favoritlåten varit Rodriguez - crucify your mind


Av Mia - 3 september 2013 17:32

Huh... Tror att jag mår helt ok nu, var ute på långpromenad (2,5h) i förmiddes, solen var rätt så jäkla stark haha, så åkte nog på solsting eller nått. Men fick knäppt några bilder till mitt skolarbete iaf! Yääy. 


Nu ska jag köpa dadlar och citron, sen ska jag försöka komma ihåg att baka så Mikael och jag kan få nån näring i oss idag. Varför äta mat när man kan äta kakor istället? Yolo liksom.


Är nästan färdig med en tavla jag jobbat med hela sommaren, på akvarellkursen, btw :D Ska bli kul att fortsätta nästa vecka :D :D Motivet är en ros, det är första gången jag målar en ros såhär seriöst hehe, och det knepiga är bakgrunden. Vill att det ska bli en lite gammalmodig bakgrund eller nått. Får se hur det blir! Ska försöka ta en bild så man kan slänga upp det här...


Dadlar!


Bye!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se