What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2013

Envy- In your arms

Av Mia - 30 oktober 2013 16:03


 Paris Darling

 

   

     

      

    

    

        

   


Vi är så jäkla dåliga på att ta bilder så roligare än så här blir det inte haha :P Skyller på att vi föredrar att njuta av stunden istället för att tänka på kameran ^^

Men Paris är definitivt en stad vi vill tillbaks till! Atmosfären, människorna och alla fina byggnader levde upp till förväntningarna :P

Och nu har vi ju sett i princip allt som man bör se som turist, vilket inte var super exalterande om jag ska vara ärlig, men nu är det gjort! De två sista dagarna tog vi det lugnt och bara vandrade runt och kikade även på ett science center som visade en massa intressanta grejer, bland annat nyheter och idéer om framtida "gröna" bostadsområden vilket var det roligaste att se där enligt mig :D

På fredagen käkade vi lunch på en liten mysig restaurang som låg alldeles intill vårt hotell, visade sig vara resans pärla som vi missat under alla dagar vi var där! Förrätt+huvudrätt+efterrätt+ ett glas vin kostade bara 14 euros! Och så underbart god mat de serverade! Mhmm! Sen var det ju lite spännande att bara peka på något på den franska menyn och hoppas på det bästa höhö, för de kunde knappt förklara på engelska vad det var för något. Haha den enda som kunde något på engelska ursäktade sig till och med med "Sorry, we're french." :P 


Jaja! Vi överlevde både resan och Simone så nu ska jag återgå till packandet av alla mina grejer som bara tycks bli mer och mer :P 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se