What a Twist

Direktlänk till inlägg 7 december 2013

Japp, det kommer bli en utav de där dagarna idag.

Av Mia - 7 december 2013 09:08

Sitter i pappas och Mikaels nya lägenhet och bara njuuuuterr!! Fan vilken fin utsikt de har här! Kan nästan se ända bort till Båstad! Vaknade tidigt idag och fick se en fin soluppgång, äta gröt och dricka te, läsa en bok och börja dagen på det bästa sättet möjligt! (Ja, idag är en sån dag då jag älskar allt och alla haha) 


Såå bara för att fånga stunden så tog jag lite bilder med min kamera hah.


 

   

 

Tycker egentligen att de där gardinerna är skitfula, men barnet i mig studsar typ upp och ner om mornarna för att det ser så jäkla magiskt fint ut när solen lyser igenom :P

 

 

 


Ookej, vill bara lägga upp en till bild, det är från vernissagen som var för en vecka sen :D

 Så, nu låter jag er vara


Baj.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se