What a Twist

Direktlänk till inlägg 8 januari 2014

Naturligt och underbart

Av Mia - 8 januari 2014 10:28

http://www.svt.se/nyheter/sverige/darfor-ska-du-tvatta-haret-med-vinager


Håller med Natashja Blomberg, min hud och mitt hår mår så mycket bättre nu när jag använder mig av mer naturliga produkter!

 

Jag brukar själv använda t.e.x olivolja att ta bort sminket med eller bara smörja in torra områden på kroppen. Använder mig även av endel ekologiska Havtornsprodukter som känns bra för min hud: Havtornsolja, Havtornskräm, Havtornstvål, Havtornsmarmelad... Haha utan att verka besatt så tycker jag att produkterna är bra :P 

 

Började köra med balsammetoden (Att tvätta håret med vissa balsam) för typ ett år sen och avnände mig av den i typ ett halvår, men hittade inte riktigt ett balsam som jag tyckte passade mig, så nu har jag börjat tvätta håret med en schampootvål istället, som är en typ av motsvarighet till att tvätta håret med bara bikarbonat fast den innehåller också bl.a lite välgörande oljor. Har dock faktiskt inte testat att skölja håret efter jag tvättat det med äppelcidervinäger än, hade faktiskt tänkt beställa en flaska idag (länk nedan).

 

 

Havtornsprodukter: www.plantajemtlandica.se

Schampootvål, äppelcidervinäger hårsköljning och andra ekologiska produkter: www.neaofsweden.se

Man kan ju även köra den billiga varianten och köpa bikarbonat, äppelcidervinäger och olivolja i matbutiken höhö. 

Fakta om balsammetoden: www.lockig.se

 

 

Ska ta och fortsätta dagen i hälsosam anda och träna bort lite av julfettet som satt sig på rumpan och låren!

xD

 

 

Baj!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se