What a Twist

Direktlänk till inlägg 9 januari 2014

Kiss me if I'm wrong, but dinosaurs still exists, right?

Av Mia - 9 januari 2014 21:42

Lesson no.3: Komma ihåg att besikta bilen innan besiktningsperioden löpt ut... Kaaan ju faktiskt vara rätt bra!Höhö, Men! Trots att bilen antagligen inte kommer gå igenom besiktningen, och trots 1500 kr i böter, så känns det som att det är lugnt, det kommer liksom gå fin fint ändå! På något sätt :D


Och jag vill härifrån! Bort från Sverige!

Pratade med Emilia innan som kommit hem från en veckas kryssning i Persiska och Omanska gulfen (Dubai etc) vilket triggade mitt res-sug enormt. Sen skickar mamma ett mms på en jobbannons! De söker svensk/engelsktalande guider till tre hotell i Rio under bl.a karnevalen och fotbolls VM. Åhhh vad jag vill ivääääg! Men patience, young padawan (Ja, jag slängde precis in ett Star Wars citat haha). Roman pluggar ju så kan ju inte bara sticka iväg på ackord. Men jag ska hitta något åt oss. Något genialiskt. Vi ska härifrån. Vi ska ut på äventyr innan regnmolnen över Västkusten (Landskrona) dränker oss (mig).

Så, ehm, japp! Så ere!

 

Längtar tills nästa gång jag får sova i min favorit hörna på stugan! :D Underbart att bara sitta och rita in på småtimmarna med en tänd brasa och levande ljus eller skriva i mina skrivblock och lyssna på alla ljud som finns runt omkring en i det gamla huset och i naturen :D

(:D :D :D :D)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se