What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 februari 2014

Breaking Bad, the end

Av Mia - 17 februari 2014 19:36

Kommer ihåg en helt oskyldigt tid, för lääänge länge sen (lol), när Roman nästan tjatade på mig att börja kolla på Breaking Bad. Gav det ett försök. Nopp, efter ett eller två avsnitt tappade jag lusten. Tråkigt och deprimerande!

Nu några år senare.... är mitt liv förstört haha.

Har två avsnitt kvar på sista säsongen, ska se dem idag efter gymmet till käk och semlor (för att riktigt fira att plåstret äntligen fläcks av, förhoppningsvis så smärtfritt som möjligt) (Vilket är NU, Fick gå ifrån datorn halvvägs igenom inlägget :O)

Det senaste jag såg var inatt, fick i princip inte se mer för Roman för klockan blev så mycket haha. Men never the less så är jag traumatiserad. Drömde om senaste avsnittet, fast mer som om det var jag, mina vänner och min familj blandat med de riktiga karaktärerna, såklart, hade inte varit en normal dröm annars liksom :P

Allt som hänt asså! Näe, varför gjorde jag som Roman sa och började titta xD


Aja.... Dags att förstöra mitt glada efter-tränings-humör med världens bästa dramaserie! Ska ifs äta semlor också :D 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se