What a Twist

Direktlänk till inlägg 18 februari 2014

Tyrs dag!

Av Mia - 18 februari 2014 13:28

Vet ni? Vi sket medvetet i att titta på de sista avsnitten på BB. Båda var kalas trötta och jag satt och åt min semla själv. Roman orkade inte ens med sin :P Så idag kanske!? Vet inte om man törs, mår ju så bra nu när man tagit sig ur den traumatiska BB bublan från igår :P Haha, gick ju hela dagen och i princip sörjde över allt tragiskt som hänt :P Jag är så jäkla känslosam och lever mig så lätt in i allt jag läser eller tittar på:P Det, mina damer och herrar, är en den stora anledningen till att jag även aktivt undviker skräckfilmer.


:D


Så nu ska jag skriva en massa personliga brev och ta reda på fakta inför en intervju jag bestämt mig för att jag ska gå på! :D (Law of Attraction ya know)


Och Ps förresten. Idag hoppas jag kunna ta mig tid till att måla eller rita. Var länge sen nu!~Toodles!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se