What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 mars 2014

Herp a derrrrp

Av Mia - 23 mars 2014 23:57

Min hjärna är officiellt rotmos. Utan bitar.


Har varit själv hemma idag! Röjde lite grann, gick ut på promenad, plockade lite vårblommor (haha märks att jag flyttat till en stad där jag inte känner någon), gjorde kesoplättar, lyssnade på skön musik, tänkte måla, startade datorn för att kolla på lite inspirationsbilder.... gick in på facebook istället. Facebook= svart hål, fastnade på olika sidor, klickade mig vidare på olika artiklar... på tung jävla engelska... slutade med att jag satt med google translate och wikipedia och slog upp ord... trillade in på andra artiklar som handlade om olika begrepp och ord jag kollat upp haha. Så jäkla mycket fakta... eller snarare information. Handlade om allt från psychoaucustics (bara läsa en artikel som förklarar det begreppet var sjukt) till att man lyckats börja översätta lertavlor från det sumeriska riket som existerade typ runt 3000 f.kr Det är ifrån deras kultur uppfinningar som bl.a hjulet härstammar från (om jag förstått det rätt) etc. 


Skönt att jag iaf fick kladdat en liten teckning nu innan det är dags att kravera i sängen till Hobbit 2 ^^,Tjipp!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se