What a Twist

Direktlänk till inlägg 28 mars 2014

Clumsy words

Av Mia - 28 mars 2014 21:40


I wish I could stop finding
poems inside of you,
that every time I put pen to paper,
your face will stop burning my eyelids
in a searing sort of shame. 
Maybe one day I’ll look
at you and see a person,
instead of an entire galaxy
of stories and syllables
threaded with endless possibilities 
we never tried to explore.

 

"That’s your problem.
You think every thing is beautiful.
You find rivers in my veins and 
pick flowers from my spine. 
You’re ruining people that way,
creating something they could never be, 
trying to immortalize them in ink.
You’re setting yourself up for disappointment.”

 

But what if that’s the 
only way they’ll stay?

 

I’m not sorry.

- Emily Palermo, My Fault

 

 

 

 

 

Hade egentligen tänkt lägga upp bilder på mina flingor (haha ja, jag vet... too sad), men som tur var har jag hittat en till inspirationskälla på tumblr som jag kunde dela med mig av! (http://starredsoul.tumblr.com/)

Hon är så fantastiskt duktig på att uttrycka många tankar och känslor som man har inom sig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se