What a Twist

Direktlänk till inlägg 17 april 2014

Mars, måne och stenar

Av Mia - 17 april 2014 17:33

Har haft en riktigt ihärdig huvudvärk de senaste dagarna! Så igår när Roman och jag besökte en New Age butik i Helsingborg för att kolla på rökelser så köpte jag mig två stenar för en billig peng! En slipad ametyst och en krackelerad och färgad berskristall.   (Ja, Mia über glad haha)


Ametysten ska bl.a vara bra mot huvudvärk och migrän, samt underlätta om man har svårt att somna!

Kröp ner i sängen ovanligt tidigt igår just för jag var helt slut i skallen, hehe, och la ametysten på pannan, mellan ögonbrynen där huvudvärken kändes som mest. Förutom att det är så jäkla gött att bara trycka på den punkten när man har spänningar i huvudet så kändes det ändå som om stenen hjälpte. :)

Har alltid fascinerats av stenar och kristaller och deras energier! Sen är de ju också så himla fina! :)

   Sen så har det ju varit fullmåne också! Och en solförmörkelse (för månen), samt att man har kunnat se Mars strax norr om månen! (Kanske inte så konstigt att jag haft en huvudvärk med stora bokstäver hah) :D Så himla häftigt att kunna se en annan planet med blotta ögat! En planet som vi snart kommer kunna besöka och bosätta oss på dessutom! All fantasi bara flödar med möjligheter när jag tänker på det! Haha och Mass Effect nörden i mig sätter också igång såklart... xD


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se