What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 april 2014

Jag älskar att drömma :D

Av Mia - 20 april 2014 11:51

God morgon!Ekologisk schampoo-tvål + äppelcidervinäger + vatten = underbart och glatt hår :D Wiiie


Frukost: havregrynsgröt med aprikosmarmelad, varför äter jag nästan aldrig aprikoser?? Gott ju. ^^Gud vad jag drömt mycket inatt! Drömmer alltid Monty Python liknande drömmar haha, men inatt var det mer ett riktigt fantasy äventyr som jag ärligt tror man skulle kunna göra en djävulskt bra film på xD Haha. Det var allt från slott till prinsar och kungliga familjer till människor med speciella förmågor, vänner, familj, sommarstugan... tror banne mig farmor och mormor var med också, och säkert massa djur som kunde tala eller göra andra underliga grejer (som vanligt). Alla var glada. Det var så jäkla spännande, för självklart var det ju några badguys också som jag visste hur jag skulle överlista efter lite om och men och en spännande miljö. Förutom sommarstugan tror jag den utspelade sig på ett stort piratskepp(?? eller bara ett stort trä-skepp höhö) och under vattnet och i någon häftig skog och jag vaknade upp med en känsla av att jag har klarat av, eller uträttat något.

 

Borde nog plugga så mycket som jag gjorde igår varje dag haha. Både Roman och jag spenderade i princip hela dagen inomhus trots det fina vädret. Han hade sin Filosofi och jag hade min Matte. Fast det räckte med att han ställde en diskuterande fråga inom sitt ämne och så var jag fast i filosofin också xD 

Så hela dagen bestod av att lösa allt från trigonometriska- och vanliga geometriska uppgifter inom matten till vilka skillnader och likheter Platon och Berkley har i sina filosofiska teorier och hur det kan sättas in i det verkliga livet, vad är verkligheten så som vi uppfattar den? Haha asså, när jag krashade i sängen klockan tolv på natten, så var det som att stiga ur en karusell som bara snurrat runt runt runt hela dagen (och jag älskar alla slags åkattraktioner) och den här drömmen var mitt undermedvetnas sätt att belöna mig samtidigt som all information jag tagit in under dagen bearbetades! Jag älskar att drömma :D

 

 


Men! Vi lyckades ta oss ut strax innan solen gick ner iaf! Det var ju ett riktigt vårväder ute! Så vi köpe glass och gick till Karlslunds parken och fortsatte diskutera livet haha. xD

 

 

     

 Alla bilder är tagna av Roman, och trädet är nog ett nytt motiv jag vill måla antingen med akvarell eller akryl :D


 

Idag är det att skriva prov och öva som gäller, men vi ska även släpa ut våra arslen innan solen börjar gå ner så man kan njuta av den nya värmen också! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se