What a Twist

Direktlänk till inlägg 22 april 2014

I wont take nothing but a memory

Av Mia - 22 april 2014 00:46


         


Har varit helt slut i skallen i princip hela dagen! Vem kunde ana att för mycket information kunde överhetta hjärnan xD Så idag, efter jag gjort slutprovet för repititionskursen inför Ma 2B så gick vi genom, vad som känns som, hela jäkla stan haha. Bra träningsvärk för rumpan! :D

 

Den här veckan sticker jag till stugan! Är antagligen sista möjligheten att åka dit på ett bra tag eftersom jag kommer sätta igång med Matte 2b nästa vecka, och snart börjar jag ju på mitt nya jobb :D :D 

Ska ta med mig målargrejer, utöver matteboken, också så jag kan få spotta ur mig en lite konst innan jag får abstinensbesvär haha :P

 

Har också fixat mig lite nytt meditationsmaterial också! Så ska få testa på lite meditationsövningar som ingår i ett program av Christie Marie Sheldon som heter Love and Above. Spännande! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se