What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 maj 2014

Jag lever!

Av Mia - 21 maj 2014 21:31

Här har ni en tjej som är heeeeelt slut i skallen haha, men jag lever!


Började på min nya arbetsplats förra torsdagen och det känns redan som om jag jobbat i flera veckor! Är dock under utbildning och det är mycket att lära sig. Bokningssystem, och en massa andra system och en jääääkla massa nya ansikten att lära sig namnen på!

Samtidigt så ska jag få ordning på matten och måla färdigt det där grattis kortet jag la upp en liten progressbild på för några inlägg sen, haha. Vill bara bli färdig me'ett!

Men det är så jäkla kul på min nya arbetsplats som är ett callcenter, många nya roliga och intressanta människor! Och den produkten vi har hand om är väldigt intressant.

(sen är det förbannat najs att äntligen ha en ordentlig inkomst för några månader framåt)


Så nu ska jag måla lite innan det är dags att sova! Blir förhoppningsvis färdig med kortet idag =) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se