What a Twist

Direktlänk till inlägg 21 maj 2014

Karlslund

Av Mia - 21 maj 2014 22:00

Gick till Karlslundsparken efter jobbet igår med älsklingen. Himla skönt att gå i fin natur och koppla av efter att låtit hjärnan gå på högvarv hela dagen :)

 

Såg den här lilla stackarn sitta alldeles stilla intill en utav inhägnanderna så gick försiktigt fram till han för att se om han skadat sig eftersom vingarna såg ut att hänga lite. Vanligtvis brukar man ju kunna se ifall ett djur blir uppstressat och rädd på hur de andas och betér sig, men den här lilla krabaten verkade rätt lugn, blundade från och till och andades i rätt lugn takt. Tittade upp ibland om jag t.ex flyttade på min fot eller så. Fast man såg på han att han inte mådde riktigt bra. Roman var stensäker att han var döende. Åh vad jag bara ville ta hand om han! Hade en sån stark känsla att jag skulle sitta med han lite grann, så det gjorde jag. När jag suttit ett tag och precis hade tänkt att gå så började han röra lite på sig, och bestämde sig för att han ville ta sig in under stängslet, fick hjälpa till lite. Haha ingen aning om hur han egentligen uppfattade mitt sällskap, men det kändes bra, jag är glad att han tillslut tog sig till "rätt" sida av stängslet så inga barn eller hundar eller katter skulle kunna skada honom :D


 

Han ba: Eehh fan ska jag med blommor till??

Haha xD

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se