What a Twist

Direktlänk till inlägg 23 maj 2014

Tar ett djupt jävla andetag.

Av Mia - 23 maj 2014 16:32

Finns det något äckligare än när ens ekonomi vilar i inkompetenta och lata människors händer? Just idag tror jag inte det. NNNNGNHNGNHNGNHNG


Imorgon är det exakt en månad sen jag sökte csnbidrag. Först tog det arbetsförmedlingen nästan två veckor att skriva ut mig, för att min handläggare glömde göra det när jag bad henne, sen skrev de ut mig på något konstigt sätt så csn inte kunde uppfatta den nya informationen (enligt försäkringskassan) om att jag inte längre gick på ungdomsgarantin. När detta väl var avklarat och jag äntligen kunde se fram emot att kunna bidra till ekonomin här hemma så fick jag ett nytt mail av csn där skolan lämnat andra uppgifter än vad jag själv lämnat. Oookej. Ringer skolan, pratar med någon som självklart har samma namn som mig som säger: Ja men du skulle ju göra en prövning på den här kursen, så jag satte att din studieperiod började i januari och håller på tills den sista juni. Perioden jag verkligen studerar är början av april till sista juni, ganska så stor skillnad om man ska söka studiebidrag, vilket skolan visste att jag skulle göra, och jag hade inte fått någon information om att jag skulle göra någon jävla prövning på det där ämnet.

Efter lite trixande så skulle antalet poäng och studieperiod i alla fall vara fixade och jag skulle bara behöva vänta någon dag innan csn kunde bearbeta informationen. Gött, tumme upp. Iförrgår stod det på csn's hemsida att jag skulle få pengarna idag. Idag står det att jag kanske får pengarna på måndag. Ringde csn som säger att skolan angett att jag bara läser t.o.m den 13e juni, inte sista juni, vilket självklart inte stämmer överens med mina uppgifter. Yaaaaaaay för inkompetenta människor. Så då ringde jag skolan igen, pratade med samma människa, som säger "ja, om du bara visste hur mycket problem vi har varje dag med det här med csn. Det är så svårt att hålla reda på alla elevers uppgifter" (även fast hon lätt kan gå in och se de korrekta uppgifterna på varje elevs profil.), dock så var det bara ett missförstånd som vem som helst kunde råkat ut för. Hon hade nämligen trott att jag sagt den 13e juni, när jag egentligen sagt den 30e juni. Men just att det hela tiden är något som krånglar och blir fel. Vad innebär det liksom? Ska jag skita i csnbidrag eller vad är det frågan om?? sdaf wkefakjfer ghnjf kgfduOFEBJFEJNGERJFN EFGf owkflgdfgdkmggd 


Vill liksom kunna köpa saker som en ny deoderant utan att behöva låna pengar hela tiden xD


Jaja, känner mig möööcket lugnare nu än vad jag gjorde för en halvtimme sen när det hade räckt att jag hade tappat min glass på golvet för att jag skulle börja storböla haha (metaforiskt menat)

Gött att ha en blogg och en (icke ont anande) underbar homie att kunna ventilera mot :D


Ska gå och krama ett träd.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se