What a Twist

Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

Tankar om...

Av Mia - 27 maj 2014 19:20

Intressant hur det här med döden kan påverka en som människa. Min morfar gick bort för bara några timmar sen. Det känns så konstigt att jag inte kommer se han inne på skype ikväll, det känns konstigt att han inte kommer till Sverige något mer och hälsar på... det känns konstigt att han bara inte är kvar här med oss i sin gamla kropp. Och alla skuldkänslor jag har för att jag tänkt höra av mig i flera veckor men bara inte tagit mig tid till det, att jag inte skickade de där bilderna på nybygget som jag sagt att jag skulle göra, bara för att jag tänkte att jag gör det snart. Känns så jäkla onödigt dumt. Jag visste ju egentligen, innerst inne, att det snart skulle va dags för han att gå vidare, jag har ju haft den känslan hela våren, och ändå så har jag inte lyssnat på den. 


Antar att jag nu på riktigt kan säga att jag förstår innebörden när någon säger "Jag kan inte tro att du är borta"... för det har liksom inte sjunkit in. Man har en känsla inombords hela tiden, en konstig känsla som inte riktigt går att sätta tummen på. En sorts sorg antar jag. Näe... den här känslan kommer jag bära med mig för resten av livet som en riktigt viktig läxa. Fan.


Vill aldrig ta någon för givet igen. Aldrig.


Tänder ett ljus för dig idag morfar. Jag vet att du är med oss, och framförallt Olivia och mamma, mina morbröder och min moster. 

Namastë

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se