What a Twist

Direktlänk till inlägg 29 maj 2014

Tankar om... efteråt

Av Mia - 29 maj 2014 11:52

Shit, två dagar har redan passerat...


Vet faktiskt inte vad mer jag vill skriva, mer än att tiden verkligen inte tycks vara mer än en illusion. Vissa stunder är det som om morfar fortfarande är kvar, andra stunder så är verkligheten så... verklig. Gråter en skvätt innan dagen fortsätter som vanligt och man skrattar och hittar på saker. Han gick bort för två dagar sen. Men ändå så har det inte hänt, samtidigt som det hände precis. Vad är precis? Två dagar sen? Eller?


Loggade in på skype igårkväll, hans frånvaro var så väldigt påtagande. Innan brukade han alltid vara inne. Varför ringde jag han så jäkla sällan?! Hade ju världens chans att lära känna honom bättre, få höra om hans livshistorier och hans åsikter. Varför fattade jag inte? Har jag ens fattat det nu? 

Samtidigt så är det ju som det är, jag kan inte göra annat än att lära mig, att göra bättre, för hans och min egen skull.


Gud vad det jag skrivit låter dramatiskt, men det skiter jag i.

Behövde skriva av mig av vad som försegår i mitt huvud.

 

... Hah, och jag hade egentligen tänkt skriva ett helt annat sorts inlägg om avocados och ledighet.

 

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se