What a Twist

Alla inlägg under maj 2014

Av Mia - 9 maj 2014 13:06

Åhh, längtar tills vi har ett större kök, med en ordentlig spis och ugnspannor och bakformar och elvisp och allt sånt dära! Vill baaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaa!! Och snart kommer man ju kunna köpa svenska jordgubbar....


Förra sommaren gjorde jag en sommarkaka med jordubbar, honung och mandelflarn som blev riktigt god :D


Haha har suttit på internet och tittat på diverse bakbloggar och bilder på pinterest (farligt!) istället för att gå ut och jogga mina 5km! 


Tänk om man kunde ha en husse som kan dra en i nackskinnet och stirra en i ögonen. Gud vad manad jag hade känt mig till att gå ut och göra det jag egentligen borde göra :P Haha


 

ANNONS
Av Mia - 8 maj 2014 17:14

 

Och en massa effekter.

ANNONS
Av Mia - 7 maj 2014 22:20

Det här har jag paus från just nu! Äter löjligt god varmrökt lax med potatis, salladslök och basilika :D

Naturen och allt som växer där är ju så viktigt för mig, ända sen jag var liten har skogen tilltalat mig med mystik. Så det ska bli lite sago-stuk över det här grattis till bebben kortet :D Har även gjort mig min *trumvirvel* allra första mall! Tulpanmall rättaresagt! Det motivet ska vara på baksidan av kortet :D Hehe
 

Baj baj.Av Mia - 5 maj 2014 23:35

Idag hade pappa änglavakt. Vet inte vad jag skulle göra eller hur jag skulle hantera ifall något skulle hända honom (eller någon annan nära mig), ifall han helt plötsligt inte skulle vara kvar här med oss längre.

Bara tanken av det gör mig illamående och rädd.


Älskade älskade pappa, var rädd om dig<3


Ikväll är jag extra tacksam för att jag har de jag älskar i mitt liv.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se