What a Twist

Direktlänk till inlägg 8 juni 2014

Bloglovinnnn

Av Mia - 8 juni 2014 17:08

Följ min blogg med Bloglovin


Haha gud vad jag känner mig efter! Nu, idag, har jag kopplat min blogg till ett bloglovin konto! :D


Annars äre söndag idag! Jobb imorrn och min långhelg tog slut så snabbt.

Men har varit en riiiktigt bra dag idag, so far!

Promenerat nästan en halv mil i parken och hämtat kraft från naturen. Kände mig så harmonisk! Underbart! Och nu dreglade jag nästan på datorn haha. Nejdå, men... asså, det skadar inte att stänga munnen helt när man dricker vatten. FYI. 

Fick även med mig Roman till parken igen lite senare på dagen, med en pizza! Haha nice att käka pizza när det är folk som motionerar och kämpar förbi en där vi satt på en bänk, precis vid spåret :D Okej, satt till kl två på natten inatt och målade. Den där färgkladdsbilden jag la upp i tidigare inlägg var ju bara uppvärmning! I slutändan satt jag och målade det här:


 

Färgkladden längst upp till vänster är gjord på ett Hanemüle papper, medans de andra på vanligt good ol' panduro akvarellblocks papper! ^^

 

Har inte bestämt mig för om det ska vara ett blomblad eller en röd näsduk eller en cape... Vill mest bara testa att göra skuggning och "väck"-effekter. Inte färdig, såklart ;) (som vanligt haha)


 
ANNONS
 
Sara - Träning och hälsa

Sara - Träning och hälsa

9 juni 2014 16:30

Bloglovin byte? :) Har även en dagens blogg tävling om du skulle vilja vara med :)

http://nolongerironic.shapemeup.se

Mia

9 juni 2014 17:58

Absolut! Lets do it!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se