What a Twist

Direktlänk till inlägg 10 juni 2014

Derrrrp

Av Mia - 10 juni 2014 22:16

Vilken dag.

Haft jätte bra, lärorika men lätta samtal hela dagen, tills det var tio minuter kvar tills jag skulle sluta! En timme och en kvart senare kunde jag äääntligen gå hem! Var ett jätte stort case, med en upprörd kund, så det vart en massa ringande fram och tillbaks till olika personer. Super lärorikt. Men eftersom jag är så jäkla empatisk och så, så kunde jag inte släppa det sista samtalet förens nu, nyligen. Om jag ens har släppt det?! Funderar kring hur det går, om det löser sig, gjorde jag rätt? Gjorde jag något misstag? Glömde jag logga något? Etc.

.... Nackdelen med att ha ett huvud som gärna tänker överdrivet mycket haha. Ibland vill jag bara lämna hjärnan på hyllan och ta semester.

Men älsklingen fick med mig ut på promenad i det grymt underbara vädret! Så efter att fått på sig bikini och shorts gick vi och köpte glass å hittade en bänk vid parken jag älskar och bara satt och njöt av solen å pratade skit :D


Somnade när vi kom hem, jag som skulle kokat flädersaft haha. My ass liksom:P

Imorrn blir nog av förhoppningsvis! Ledig på torsdag och fredag, vilket ska bli så jäkla skönt!! Jobb under helgen vilket leder till extraa caaash :D Sen ska jag vinna på triss. :D 

Haha no relation.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se