What a Twist

Direktlänk till inlägg 11 juni 2014

Herrrp

Av Mia - 11 juni 2014 17:22

Det går inte in i skallen på mig att det bara är onsdag, haha. Är ledig imorrn och på fredag så det känns som helg xD

Men gud, vilken dag! (IGEN)

Fick ett samtal som veeeerkligen var lärorikt! Riktigt arg kund som själv gjort ett misstag när han köpt vår produkt och tog ut det på oss, lärde mig verkligen att stå på mig och veta när jag själv har rätt och att det är viktigt att vara säker på att man har rätt! Fick ta en rast efteråt och sätta mig å meditera på toan för att hitta mitt flow igen haha xD Thank God för mindfullness-appen! Kan ju säga att alla andra samtal efter det var som ett walk in the park hah.Ska ta och köra en lång meditation nu så jag kan släppa arbetsdagen och fokusera på att vara leeediiiiig! :D

Får se om jag orkar träna ikväll, är helt slut i skallen...


  

 
ANNONS
 
Sara - Träning och hälsa

Sara - Träning och hälsa

12 juni 2014 17:33

Sv: haha ja, vilket sammanträffande liksom! :D Nej det blir först om något år, håller just nu på att komplettera mina betyg på komvux så måste bli färdig med det först. När ska du söka? :)

http://nolongerironic.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se