What a Twist

Direktlänk till inlägg 13 juni 2014

Min drömvärld :D

Av Mia - 13 juni 2014 12:53

Är vrålhungriig!!!

Har bara krängt en skål havregrynsgröt på morgonen, som förberedelse inför gymmet... som inte blev av, as usual. Gahh.

Skulle bara skriva ner drömmen jag hade inatt som handlade om svingandes mellan gigantiska antika pelare (samtidigt som jag sjöng på Bruno Mars låtar med världens bästa sångröst!) och dokumentärer som visar att gigantiska fenix-drakar och sjöjungfrur (som egentligen var muskulösa män med bläckfisktentakler, typ motsvarande Ursula från Lilla sjöjungfrun, istället för stjärtfena till underkropp) finns på riktigt! Sen vart jag fast på datorn igen, trillade in på meditationsklipp på youtube och högskoleprovskurser xD Men drömmen var minst sagt häftig, älskar min drömvärld. Tänker på Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) och hans mind palace haha.


Skulle egentligen fikat med Cassandra ikväll men måste plugga matte. Försöker sänka min studietakt till 25% så jag kan få mer tid att läsa ikapp det jag missat nu! Vill verkligen bara sätta igång med studier så jag sen kan få jobba med det jag faktiskt tycker är grymt intressant!! (Dietist) Och kunna fokusera på min konst, som jag inte kunnat känna ro till på hur länge som helst, snart får jag väll abstinensbesvär igen... xD

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se