What a Twist

Direktlänk till inlägg 20 juni 2014

Pilutta dig :D

Av Mia - 20 juni 2014 10:23

Haha har pilutta-visan i huvudet, även om jag inte egentligen vet hur den går så hör jag ändå den där frasen "Jag vet nånting hemligt som bara är för mig" på något konstigt sätt xD Facepalm typ.


Idag börjar jag inte jobba förens 13:30! Gött! Hade egentligen gäärna velat vara på stugan nu över midsommarhelgen, då helt plötsligt, väldigt många tydligen ska komma! >.< Hade också gärna velat spendera tid med Farmor och Mormor och Bosse! Vet ju inte hur länge de är med oss (har blivit lite rädd att jag helt plötsligt får ett samtal från mamma eller pappa om att någon utav dem också gått bort, utan att jag hunnit träffa dem i sommar:/), så ska försöka ta mig upp om någon vecka eller två (eller tre?)


Så, nu ska jag meditera! Sen gå ut och köpa grädde så jag kan göra penatsopa innan jobbet! :D Hahaha spenatsoppa ska det stå... penatsopa= whuuut xD


Åh har lärt känna sånt underbart folk på mitt jobb! Är så jäkla glad för det!!   


 
ANNONS
 
Sara - Träning och hälsa

Sara - Träning och hälsa

20 juni 2014 15:16

Haha va fan, sjukt att det är så lika! :'D
Jag håller också på fixa mitt snitt och hade dessutom några kurser jag missat.
Förstår att det är tufft, jag jobbar inte nu utan studerar "bara" och tycker liksom det räcker xD Fattar inte hur du orkar med både och.
Jag vet faktiskt inte ;O Har alltid varit väldigt intresserad av kost, läste massa om det redan som liten. Men det blev verkligen klart för mig att det var det jag ville jobba med efter jag haft en period då jag inte tog hand om mig själv och gick upp VÄLDIGT mycket, för att sedan lägga om min livsstil. Att se hur mycket man kan göra bara genom att äta rätt och träna är fascinerande, så det skulle vara en dröm att få hjälpa andra att upptäcka hur kul det är och att de faktiskt kan ta sig ur ett ohälsosamt liv.
Hur kom du på att du ville jobba med det? :)

http://nolongerironic.shapemeup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se