What a Twist

Direktlänk till inlägg 30 juni 2014

Det är i mörkret vi lär känna oss själva

Av Mia - 30 juni 2014 12:53

Jag har öppnat en dörr till ett rum där det inte finns något ljus som lyser upp vad som finns i rummet, och jag har ingen ficklampa. Jag måste helt förlita mig på mig själv, så jag hittar rätt.


Idag är en sån dag då det känns skit läskigt. Tänk om jag gör fel? Missar det som är rätt? Men värst av allt, tänk om jag bara inbillar mig?Samtidigt så är jag grymt tacksam för så mycket! Jag börjar märka mer och mer magi runt omkring mig allt eftersom jag sakta men säkert tar steg för steg i den riktningen som känns rätt. När jag fokuserar på mina drömmar så känns det som om jag kan fånga dem, vilket är en sån jääkla maffig känsla! Men så ibland så kommer det dagar (som idag) då jag inte har någon tillit alls till mig själv, och jag blir ännu mer rädd att jag pajjar för mig själv eftersom jag är medveten om att det bara är idioti att inte lita på mig själv. Jag menar, nu får någon gärna highfiva mig med en stol i ansiktet xD


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 28 juli 2014 12:28

På tal om utbildningar... Har varit så bestämd med det här Dietistprogrammet så det finns inte, har tänkt att jag nu banne mig har bestämt mig. Men självklart vart det ju inte så! Haha. Självklart.... xD   Har suttit och kikat på en annan utb...

Av Mia - 17 juli 2014 20:53

  Har äntligen köpt ingredienser och testat göra den där huskuren jag skrivit om! Det blev dock ingen geléaktig konsistens, som det stod i receptet att det skulle. Men det kanske har och göra med vilken honung man använder? Gott är det i alla fa...

Av Mia - 15 juli 2014 11:19

Jag tränade igår! Hör och häpna! Haha xD Tog ett 30 minuters pass vid lunch, bara ca 7 minuters uppvärming på en crosstrainer, sen körde jag ben, med lättare vikter än vad jag normalt brukar ha, lite armar och magövningar. Märktes att jag inte trän...

Av Mia - 12 juli 2014 23:11

Tröttnade på min gamla header, så testar att byta. Men, om jag får säga det själv, så lyckades jag faktiskt fånga en ganska bra bild på den här snoken!   Så ja, tills jag hittar en mer passande bild får den här duga :D       Kan ju till...

Av Mia - 12 juli 2014 22:51


Gjorde faktiskt ett bra köp när jag var uppe i Dalsland! Köpte 6 st markers av märket Zig Brushables, och de var gaaanska dyra, 45 kr st, så när jag slängde upp dem lite snyggt på kassadisken frågade jag om jag kunde få dem för ett 3 för 2 pris eller...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare bloggår

Sök i bloggen

Det Senaste!

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ What a Twist med Blogkeen
Följ What a Twist med Bloglovin'

bloglovin

Follow on Bloglovin

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se